Gastenboek

Zet ook iets in ons gastenboek!

 

Om een bericht te plaatsen gaat u helemaal naar de onderkant van de pagina!


203 thoughts on “Gastenboek”

 • Gisteravond weer genoten tijdens ons Zomerconcert! Mooie afwisselende nummers van het orkest, jeugdorkest, muziekleerlingen, blokfluitleerlingen en schoolkinderen. Bijzondere onderdelen vielen ook erg in de smaak: Maestro (dirigentenwedstrijd) en Maestro Bingo (live instrumentenbingo). Dank aan iedereen die deelnam en aanwezig was!!

 • Afgelopen zaterdagavond mooi Zomerconcert gehad bij Waaijer. Geweldig om te zien hoe jong & oud genoten van (het maken van) muziek!!

  Iedereen die er op de een of andere manier aan heeft bijgedragen: BEDANKT!!!

 • Oranjevereniging Bergentheim e.o. en Chr.Muziekvereniging Beatrix Bergentheim organiseren zaterdag 2 mei een Oranjeconcert in de Hoeksteen in Bergentheim.
  Aanvang 20.00 uur
  Gratis toegang, wel een collecte.

  m.m.v.
  Muziekvereniging Beatrix Bergentheim (+ Semper Crescendo Langeveen-Bruinehaar)
  Christelijk mannenkoor Vriezenveen
  Jeugdorkest “jong be@trix”
  Kinderkoor “golden kids” uit Bergentheim

  Het belooft een mooie muzikale avond te worden!

  Het geheel zal in het teken staan van 70 jaar bevrijding.

  Graag tot zaterdag!

 • Alle leden en vrijwilligers die mee hebben geholpen met de potgrondactie afgelopen zaterdag: bedankt!! Het was weer een gezellige en geslaagde actie!

  Inwoners van Langeveen, Bruinehaar en omstreken die potgrond hebben gekocht en daarmee onze muziekvereniging steunen: hartelijk dank!!

 • Druk bezig met repeteren voor het Zomerconcert op vrijdag 27 juni om 20.00 uur in Zaal Waaijer in Langeveen. Allen van harte welkom!!

 • allemaal een goede jaarwisseling.
  kijk goed uit met vuurwerk.
  zorg dat je alle vingers heel houd.
  Anders kunnen Henry Kevin en ik al het werk doen op de concerten volgend jaar.

 • Hallo allemaal,
  Afgelopen woensdag 13 november is onze mededrumster Danielle bevallen van een gezonde zoon genaamd Aaron.Gefeliciteerd Danielle,Edwin en Boaz.Veel geluk samen.

 • Lieve mensen van Beatrix en van semper cresendo.

  Wou jullie nog even bedanken voor de geweldige serenade,was echt een verrassing
  Heb er van genoten.alsnog bedankt daarvoor.lieve groet Mattie
  Ps en zeker de mooie foto,prachtig!!

 • Hallo allemaal,

  De vakantie zit er voor de meesten weer op, hopelijk is iedereen weer lekker uitgerust en vol mooie vakantieherinneringen. Komende week beginnen de repetities weer, gezellig!!

  Groetjes Yvonne

 • Hartelijk dank voor jullie muzikaal optreden tijdens ons 25 jarig huwelijksfeest. Mede door jullie bijdrage is het voor ons een onvergetelijke avond geworden. Een leuke verrassing. Top.

  Gerrit en Bertine
  Aniek en Rick
  Mark Kamphuis

 • Hallo lezers en lezeressen,

  Gisteravond een mooi concert gehad! Veel publiek, mooie afwisselende nummers en een gezellige muzikale avond. Complimenten aan de blokfluiters, leerlingen, jeugdorkest, slagwerkgroep en fanfare. Ook de solisten: super gedaan!
  Jubilarissen Jolanda en Linda: gefeliciteerd met jullie 12½ jarig lidmaatschap en nu op naar de 25 jaar!

  Groetjes en een fijne zonnige zondag nog!
  Yvonne

 • nodig hebt:

  Pluisvrije doeken
  Ventielolie
  Trompetveer
  Monstukborsteltje
  Poetsdoek (zilverpoetsdoek)
  Zuurvrije vaseline of buizenvet

  Trompet uit elkaar halen, alle ventielen uit de hulzen, doppen los etc (let op dat je weet welk ventiel de 1e is, de 2e enz, als dit er niet op staat even markeren bijvoorbeeld door er een bepaald kleur draadje om het ventiel te doen).

  Bad vullen met warm/heet water. Doek in het bad of de wasbak doen en daar alle onderdelen voorzichtig op leggen. Een tijdje lekker laten weken en dan met de veer door de buizen. Hierna alles met schoon water afspoeken, en de buitenkant oppoetsen met de zilverpoetsdoek (of doek voor de gelakte, gouden versie) Bij voorkeur geen natte zilverpoets gebruiken omdat dat schuurt en ook andere onderdelen kan beschadigen.

  Buizen en doppen invetten met vaseline en erin doen, vastdraaien. Ventielolie op de ventielen doen, deze in de ventielhulzen draaien tot ze klikken en dan bovenste dop aandraaien. Even blazen door het mondstuk (of je dochter laten doen) om te horen of de ventielen goed zitten.

  Het mondstuk kan en mag uitgekookt worden. Even een stukje (vaat)doek in een pannetje en een tijdje laten koken. Dit vooral doen als de muzikant een koortslip oid heeft gehad, anders blijf je jezelf besmetten. Daarna even goed raggen met het monstukborsteltje en goed naspoelen.

  Succes

  PS Hebben ze deze instructies niet bij de fanfare? Bij ons krijgt iedere nieuwe muziekant een schoonmaaksetje met instructies
  3 jaar geleden

 • lieve mensen.
  wat was het weer mooi,samen dit te doen.muziek maken ,wat de mens zo goed doet.heb weer genoten ,er naar toe leven,om een mooi concert neer te zetten,en dat wij dat doen!!!!bijzonder..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *